Ons team

We willen dat u een goed gevoel heeft bij ons team, wat naast KNO-artsen bestaat uit doktersassistenten, audiologisch medewerkers, een kliniekmanager en een planner/assistent manager. Daarom geven wij veel persoonlijke aandacht en horen we graag uw mening. Zo zorgen wij ervoor dat we u zo goed mogelijk adviseren en behandelen zodat u snel weer snel klachtenvrij bent.

Aad Jan Beerens

Aad Jan Beerens behaalde zijn artsexamen in 1992 in Leiden en specialiseerde zich in 1999 in het VUMC in Amsterdam. Tot 2002 bleef hij als KNO-staflid met aandachtsgebied otologie aan het VUMC verbonden, sinds 2002 werkzaam in het Kennemer Gasthuis en sinds 2015 werkzaam bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

Aandachtsgebieden Otologie
Evenwichtsstoornissen
Organisatie Coordinator co-assistenten
VIM commisie
DOT-specialist
Dennis Kox

Dennis Kox studeerde geneeskunde aan de VU in Amsterdam. Van 2006 tot 2011 volgde hij zijn opleiding tot KNO-arts in het LUMC te Leiden, waar hij nadien nog een half jaar werkte. Van 2011 tot 2014 werkte hij als fellow KNO in het St. Antoniusziekenhuis in Nieuwegein en Utrecht. Sinds 2014 is hij werkzaam in het Spaarne Gasthuis en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek.

Aandachtsgebieden Stem/slikstoornissen
Stemproblemen bij vocalisten
OSAS
Tinnitus Organisatie Lid Raad van bestuur
Dick Wong Chung

Dick Wong Chung volgde de studie Geneeskunde aan de Universiteit van Nijmegen en behaalde zijn artsexamen in 1990. Hij volgde de opleiding tot KNO-arts in het VU Medisch Centrum in Amsterdam en het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. Hij is sinds 1998 werkzaam in het Kennemer Gasthuis en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

Aandachtsgebieden Stemklachten
OSAS
Duikgeneeskunde
Organisatie Lid Raad van Bestuur
Financieel beheerder
Edwin van Nieuwkerk

Edwin van Nieuwkerk is sinds 1994 KNO-arts. Hij heeft zowel zijn opleiding tot arts als KNO-arts genoten in het VU medisch centrum. Tijdens zijn opleiding tot KNO-arts heeft hij zijn promotie afgerond met het proefschrift “immunolgical function of the adenoid in children with otitis media with effusion”. Tot 2001 staflid in het VUMC daarna KNO arts eerst in de Maria Stichting te Haarlem, daarna werkzaam bij het Spaarne Ziekenhuis en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

Aandachtsgebieden Rhinologie (neusbijholten problematiek en cosmetische en functionele neuscorrecties)
KNO problematiek bij jonge kinderen
Snurken/OSAS
Organisatie Niet –universitair opleider
Jaap Veldhuizen

Jaap Veldhuizen behaalde in 1984 zijn artsexamen en specialiseerde zich van 1985 tot 1989 in het Academisch Ziekenhuis in Groningen. Van 1989 tot 1990 was als KNO-arts werkzaam in het Academisch Ziekenhuis Groningen. Van 1990 tot 2000 was hij KNO-arts in het Westfries Gasthuis in Hoorn, sinds 2000 is hij werkzaam in het Kennemer Gasthuis en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

Aandachtsgebieden Functionele, reconstructieve en cosmetische neuschirurgie
Reuk en smaakstoornissen
Organisatie Plaatsvervangend B-opleider
EPIC-specialist
Juliette Driessen

Juliette Driessen is opgeleid tot KNO-arts in het UCM Utrecht. Tijdens haar opleiding promoveerde zij op ‘Diffusie gewogen MRI bij Hoofd-Hals tumoren’ en publiceerde zij meerdere nationale en internationale wetenschappelijke artikelen. Aansluitend aan haar specialisatie tot KNO-arts volgde zij een vervolgopleiding (fellowship) in plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie in het RadboudUMC te Nijmegen en Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede. Zij behaalde het internationaal geaccrediteerde examen van de ‘American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery’ in 2018. Sinds 2018 is zij verbonden aan de Vijf Meren Kliniek als KNO-arts in het Spaarne Gasthuis.

Aandachtsgebieden Rhinologie (neusbijholten operaties en functionele en cosmetische neuscorrecties)
Plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie
Dermato-oncologische gezichtsreconstructies
Martin Vaartjes

Martin Vaartjes is na zijn opleiding tot arts in Leiden twee jaar werkzaam geweest als arts –assistent Chirurgie in het Refaja Ziekenhuis te Dordrecht voordat hij met zijn opleiding tot KNO-arts begon in het VU medisch centrum. Na zijn opleiding tot KNO-arts is Martin vanaf 1993 tot 2006 werkzaam geweest als KNO-arts in het Twee Steden Ziekenhuis te Tilburg. Sinds 2006 werkt hij in het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

Zowel in de periode in Tilburg als in Hoofddorp is Martin actief geweest binnen de ziekenhuisorganisatie in vele staffuncties waaronder lid van het stafbestuur en voorzitter van de stafmaatschap.

Aandachtsgebieden OSAS
Evenwichtsstoornissen
Neus -en bijholtechirurgie
Flapoorcorrecties
Duikgeneeskunde
Organisatie Clientenadviesraad contactpersoon
Voorzitter stichting Vijf Meren Kliniek
Lid centrale OK-commissie
HR/personeelsbeleid
Robert Scheeren

Robert Scheeren is na zijn opleiding tot arts in Leiden opgeleid tot KNO-arts in het VU medisch centrum. Tijdens zijn opleiding is hij gepromoveerd met het proefschrift “defects in cellular immunity in patients with chronic upper airways infections”. Van 1995 tot 2002 is hij werkzaam geweest als staflid van de KNO-afdeling van het VU medisch centrum met als speciaal aandachtsgebied otologie. Sinds 1998 is hij werkzaam in het Spaarne Ziekenhuis en sinds 2015 bij de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

Aandachtsgebieden Otologie
Allergologie
Organisatie Voorzitter Raad van Bestuur
Sabine Vliegen

Sabine Vliegen is van oorsprong verpleegkundige en ontdekte in haar opleidingstijd dat haar passie in het managen en leidinggeven lag. Ze volgde een HBO-managementopleiding en een leergang post HBO-coaching. Sabine werkte in diverse delen van de gezondheidszorg (ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg en geestelijke gezondheidszorg) in verschillende instellingen. Vanaf 15 september 2015 is ze met veel plezier werkzaam in de Vijf Meren Kliniek in het Spaarne Gasthuis.

Aandachtsgebieden Functionaris Gegevensbescherming
Klachtenfunctionaris Organisatie Kliniekmanager