Laatste Nieuws

6-4-2018:

(DK) Onze KNO-arts Jaap Veldhuizen staat deze week in artikel over ICT in de zorg en het belang van de betrokkenheid van de gebruikers.
Lees het artikel in VIPP hier.

13-3-2018:

(DK) Onze promo-video staat online! Echte verhalen van onze echte patiënten!
Bekijk hem HIER!
 

7-3-2018:

(DK) Vandaag in de regionale kranten, waaronder het Haarlems Dagblad een leuk stuk van onze KNO-arts Dick Wong Chung over de neus- en keelamandelen!
Artikel
Of bezoek onze facebookpagina voor het bericht.
Vijf Meren Kliniek

16-01-2018:

(SV) Vanaf vandaag is het voor u mogelijk om online een afspraak te maken bij een van de KNO artsen. Klikt u op onderstaande link en volg de instructie.

https://spaarnegasthuis.nl/specialisme/keel-neus-en-oorheelkunde/afspraak-vijf-meren-kliniek

16-1-2018:

(DK) Op onze 'folder-pagina' vindt u vanaf vandaag twee consultkaarten. Een nieuwe manier om je goed voor te bereiden op een bezoek aan de KNO-arts. Vanuit de KNO-vereniging zullen er meer van dit soort kaarten volgen, houd deze pagina dan ook in de gaten!

27-11-2017:

(DK) Afgelopen vrijdag gaf onze KNO-arts Dennis Kox les op een basisschool in Vijfhuizen. Les ging over preventie van gehoorschade bij jongeren. Deze lessen voor met name groepen 7&8 worden in heel NL gegeven door KNO-artsen. Meer informatie hierover op de volgende link:
Medifacts

8-11-2017:

(DK) Eind vorige maand is de Vijf Meren Kliniek gevisiteerd door ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland). Dit keurmerk dat staat voor o.a. hoogwaardige medische zorg en persoonlijke aandacht hebben wij sinds het begin van ons bestaan en worden hiervoor jaarlijks gevisiteerd.
En wat een resultaat! Geen enkele op/aanmerking, alle lof!! Een resultaat waar alle medewerkers trots op (mogen) zijn! 
voor meer info over het keurmerk: www.zkn.nl